دست نگهدارید...به هر بهانه‌ای سمپاشی نکنید!‏
یک کشاورز تولیدکننده ‏محصول سالم هزینه بیشتری را نسبت به سایر کشاورزان متحمل می‌شود و کار بیشتری بر روی زمین انجام ‏می‌دهد، اما همان سودی را کسب می‌کند که کشاورزان استفاده کننده سود شیمیایی کسب می‌کنند.

تاریخ انتشار : 1401/11/1/ نمایش : 126 / نظرات : 0

دست نگهدارید...به هر بهانه‌ای سمپاشی نکنید!‏

یک کشاورز تولیدکننده ‏محصول سالم هزینه بیشتری را نسبت به سایر کشاورزان متحمل می‌شود و کار بیشتری بر روی زمین انجام ‏می‌دهد، اما همان سودی را کسب می‌کند که کشاورزان استفاده کننده سود شیمیایی کسب می‌کنند.‏

اطلاع‌رسانی ناقص کارشناسان جهادکشاورزی سبب می‌شود که کشاورزان به دلیل ناآگاهی به ‏سمت استفاده از سموم شیمیایی بروند. معمولا کشاورزان به دنبال آسان‌ترین راه برای کشاورزی هستند، بنابراین ‏به سمپاشی روی می‌آورند و از سوی دیگر سموم شیمیایی به وفور و به صورت آزاد در بازار یافت می‌شود و آنان ‏به آسانی می‌توانند به آن دست یابند.‏

کشاورزان آن‌قدر از بروز خسارت بر محصولات‌شان هراس دارند که حاضرند یک سوم ‏هزینه کشت برنج را بابت سمپاشی اختصاص دهند و دیگر به گرانی سم توجه نمی‌کنند. به عنوان مثال کشاورزان ‏در دوره کشت دوم تا به ثمر رسیدن محصول 9 بار از سم استفاده می‌کنند.‏

آفت‌ها تا یک سنی قابل مبارزه هستند و آن زمانی است که می‌توانند از ساقه ‏برنج تغذیه کنند که اگر از سن مبارزه عبور کنند مقاومت‌ها در مقابل سم افزایش می‌یابد و باعث می‌شود استفاده از ‏سم شیمیایی افزایش یابد.‏

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 
×

چطور میتونم کمکت کنم؟